A kakъв ти беше ремонтът,FENITALIANSKI.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединителя
Collapse
X
-
[quote=Lisan]Първоначално публикувано от J_I_V_K_OПървоначално публикувано от "fen italianski":4xniionfАми ако е спукал и котията а?Е нема такива глупости,старая се да запазвам добрия тон но такива диагнози ми взимат акъла
Единствено втора употреба може да сложиш притискателния диск,феродовия и лагера задължително нови.Вилката също подлежи на ремонт,ако майсторите знаят как
Аз бих ти предложил следния вариант ако не ти се дават пари за Валео--лагер Бреда (задължително)17-18лв,феродов 38-40лв и притискателен втора употреба Валео или Luk за около 40-50лв. Евтиния вариант на нов притискателен е Мекарм- но не винаги карат доста
Успех
[/quote:4xniionf]
ако мина толкова тънко ще ти пратя стек бира по еконт
Comment
-
Re: о
Първоначално публикувано от Gin4o-majstoraС извинение-Що за глупости /втора употреба .Като ще е гарга да е рошава-иначе му скъсяваш живота на половина.Ми Баце има разлика от 110лв,и кво като е втора употреба
Ти не си представяй някво ръждасало нещо от сметището в Суходол
А втора значи че е качван на кола,а може почти да не е каран
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
[quote=J_I_V_K_O][quote=Lisan]Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":3q820t8kПървоначално публикувано от "fen italianski":3q820t8kАми ако е спукал и котията а?Е нема такива глупости,старая се да запазвам добрия тон но такива диагнози ми взимат акъла
Единствено втора употреба може да сложиш притискателния диск,феродовия и лагера задължително нови.Вилката също подлежи на ремонт,ако майсторите знаят как
Аз бих ти предложил следния вариант ако не ти се дават пари за Валео--лагер Бреда (задължително)17-18лв,феродов 38-40лв и притискателен втора употреба Валео или Luk за около 40-50лв. Евтиния вариант на нов притискателен е Мекарм- но не винаги карат доста
Успех
[/quote:3q820t8k]
ако мина толкова тънко ще ти пратя стек бира по еконт[/quote:3q820t8k]
Да не забравиш
Мога да ти дам чисто ново Валео на 190лв(притискателен,феродов и лагер) и споменатия по горе комплект, ти си решаваш какво ще си сложиш на колата.
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OКолата е готова... целият комплект притискателен феродов и лагер са сменени с нови, лагера е виновен за цялата бъркотия цялата сума с ремонта е 280лвМай познах проблема
Доста бързо са я направили колегите
0899832271 Сашо
Comment
Comment